Musik til film og tv-serier

Jeg komponerer samt studieindspiller til film og tv-serier på enten renstemt accordeon eller musettestemt harmonika.

Senest har jeg komponeret fransk klingende musik til TV-serien "Villum & Schmidt" på DK4, hvor Thomas Villum Jensen og Jonas Schmidt besøger franske vingårde i tre afsnit fra tre forskellige områder. Disse afsnit blev sendt fra april 2018 og kan nu googles (se links) Fra 9. og 10. november 2018 er Villum & Schmidt i Sverige og sejler fra Stokholm til Göteborg via Götakanalen og nu selvfølgelig med friske svensk klingende kompositioner af både jeg og Jaob Moth. Afsnittene genudsendes over en lang periode på DK4.
Jeg har i 2008/2009 komponeret/indspillet numre til tv-serien "Klovn" i samarbejde med Jacob Moth: www.jacobmoth.com   Numrene blev spillet i seneste Klovn-serie (6) afsnit 51 - 60 på TV2 Zulu og genudsendt på TV 2. Disse numre samt flere andre er samlet i et album på Musikforlaget "Apollo" s hjemmeside: www.apollolive.com  + www.findthetune.com og distribueret i bl. a. USA, Canada, Kina, Japan, Australien, Taiwan, Singapore, Tyrkiet, Afrika, United Kingdom, Skandinavien samt mange europæiske lande med henblik på film og tv-serier. I 2010/ 2011 har jeg komponeret nye stykker rettet mod Tour de France. Stykkerne bliver via "Apollo" sendt ud til musikforlag i før nævnte lande, som hver især videresender dem til tv-stationer som tilbud om ny "Tour" musik. Jeg indspiller i Jacob Moth`s studie www.axismundistudio.dk , som er Nordens eneste studie drevet af vindmølle og sol-energi.

Her har jeg desuden indspillet accordeon/harmonika-tracks til TV-serien "Pekingekspressen", filmen "No Right Turn" af David Noel Bourke, som havde verenspremiere i Dagmar på Filmfestivallen i København d. 23. april 2009, release på DVD i NewYork d. 22. december 2009 og release på DVD med danske undertekster i København d. 14. april 2010 samt tegnefilmen "Tigre og tatoveringer", som havde premiere over hele landet i efterårsferien 2010.